YÜREKLERİ DAĞLAYAN YOLCULUK

Akdeniz, bürokrasi kurbanı 29 yaşındaki Erhan Arap için ağladı. Doğuştan akciğerinde zar zayıflığı olan ve akciğer nakli olamadığı için hayatını kaybeden Erhan, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Akdeniz, bürokrasi kurbanı 29 yaşındaki Erhan Arap için ağladı. Doğuştan akciğerinde zar zayıflığı olan ve akciğer nakli olamadığı için hayatını kaybeden Erhan, dün son yolculuğuna uğurlandı.


Rana SARRO

Doğuştan akciğerindeki sorun nedeniyle akciğer nakli için gün sayan ancak 60 gün gereksiz yere İstanbul’da beklerken hayatını kaybeden Erhan Arap, dün son yolculuğuna uğurlandı.
Akdeniz, hayatının en verimli çağında, maddi imkânsızlıklar ve yetkililerin duyarsızlığı sonucu hayatını kaybeden Erhan için ağlarken, acılı annenin sözleri, kor bir ateş gibi yürekleri dağladı.
Cenaze töreni esnasında yakınları tarafından güçlükle ayakta tutulan anne, ‘Arap’ım yalandır de. Boncuk gözlüm” diyerek feryat ederken, yakınları ve sevenleri de gözyaşlarına boğuldu.
Akdeniz Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Akdeniz Kabristanlığı’na defnedilen Arap’ın cenaze törenine çok sayıda seveni katılırken, CTP Girne Milletvekili Ömer Kalyoncu da cenazede hazır bulundu.
Bilindiği gibi, ülkede gerçekleştirilemeyen akciğer nakli için yurtdışına gitmesi şart olan ancak ambulans uçağın ve gerekli paranın Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanmaması yüzünden, 60 gün Türkiye’de bekletilen 29 yaşındaki Erhan Arap, çektiği acılara daha fazla dayanamayıp, 30 Ağustos tarihinde yaşama veda etmişti.
Bu haber 1684 defa okunmuştur
  • pınar  hemşire - 3.09.2010 nefes alamadan yaşamaya çalışmak....O bunun mücadelesini verdi ve ya nefes alayım ya öleyim dayanamıyorum dedi gitmeden ülkemiz sahip çıksa belki nefes alacaktı artık ama herşey için çok geçç....
  • KKTC NIN PARTILERI LONDRALI  U.K - 3.09.2010 UBP + CTP + DP + TDP + ORP HEPSI HAM HUMCU !!! FASAFISO !!!
  • Ozgur  Girne - 2.09.2010 Dunyanin hangi ulkesinde bir lider emekli oldu diye yarim milyonu cebe atar ve utanmadan halkin karsisina cikar ?Cevap=Mulihiya Cumhuriyeti'nde.Ama hayat kurtarmak icin paralari yokmus zavali hukumetcilik ve liderlik oynayanlarin.
  • SELDA YAZIKLAR OLSUN  MAĞUSA - 2.09.2010 MAKAMLARA MAAŞ GELSİN KOLTUK SEVDASI ANCAK YAZIK BU ÜLKENİN İNSANINA DÜNYA UZAYA ÇIKIYOR BİZİMKİLERDE DAHA KENDİ EKSENLERİ ETRAFINDA 10 YIL ÖNCEYE DÖNÜYO YAZIKLAR OLSUN BU ÜLKENİN TIPINA HEKİMİNE MAKAMINA KINIYORUM
  • kadriye   lefkoşa - 2.09.2010 ALLAH HİÇ BİR ANNEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN.BU NASIL BİR KADERDİR YARABBİM.KAHROLASICA İMKANSIZLIKLAR.

:

:

:

:

DİĞER HABERLER