Dünyaca ünlü aksesuar markaları Vogue’ta buluştu. Dörtgazi ailesi bu alandaki yeni yatırımlarını görkemli bir açılışla halka sundu…
Vogue Accessory mağazası görkemli bir açılış töreniyle Lefkoşa Yenikent’te hizmete girdi. Mağazanın açılışını Meclis Başkanı Fatma Ekenoğlu gerçekleştirdi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Fatma Ekenoğlu, Vogue mağazasıyla birlikte dünya markalarını KKTC’ye getiren Dörtgazi ailesini tebrik etti ve KKTC’ye uygulanan izolasyonların artık kalkması gerektiğini yineledi.
DÖRTGAZİ DÖRTNALA KOŞUYOR
Bay ve bayan aksesuar anlayışına yeni bir soluk kazandıran Vogue Accesory’de satışa sunulan Dolce&Gabbana, Chanel, Louis Vietton, Gucci ve Mapi marka çantaların 2008 yaz modelleri göz kamaştırıcı bir defileyle açılışa katılan konuklara tanıtıldı.
Yıllardır ulaşım ve nakliyat sektöründe ismini duyuran Dörtgazi ailesi Vogue Accessory mağazası ile farklı bir sektöre de adım atmış oldu.
ZİNCİR HALİNE GELECEK
İç mimarlar tarafından özel olarak dizayn edilen ve yapımı iki buçuk ay süren mağazanın direktörü Şefika Dörtgazi; “Nakliyat sektöründe Dörtgazi kendini kanıtlamış bir firma... Şimdi farklı bir sektöre girdik ve bu sektörde de kendimizi kanıtlayacağız. Vogue Accessory mağazaları zincir halinde KKTC’nin diğer bölgelerine de yayılacak” dedi ve mağazanın açılmasına katkı koyan herkese teşekkür etti.
BAYLAR DA DÜŞÜNÜLDÜ…
Bay ve bayan aksesuarında müşteriye çeşitli ürünler sunan Vogue Accessory bir ilki de gerçekleştirerek, baylar için çeşitli aksesuarlar tasarlayan Mapi markasının KKTC’de tek yetkili firması oldu.
Açılış davetine katılarak mağazayı gezen ve alışveriş yapan konuklar Vogue Accessory’i çok beğendiklerini belirttiler.
SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI
Bayramoğlu son yolculuğuna uğurlandı
'54. Geleneksel İskele Festivali', Zülfü Livaneli konseriyle başlıyor
Kıdrışlıoğlu: “Genel ve yerel seçimlerin aynı gün yapılması seçim güvenliği ve katılım oranını olumsuz etkileyebilir”
Bağımsızlık Yolu Girne Bölge Örgütü: “Ekolojik talanın parçası olan tüm faaliyetler derhal durdurulmalı”
Mesarya Belediyesi haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor
Kıbrıs Türk Kültür Derneği, “Mücahit ve Mücahidelerin Anlatımıyla Kıbrıs Türk Milli Mücadelesi” konulu konferans düzenledi
2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı sona eriyor
Haspolat’ta 2 bin kilograma yakın kaçak et ele geçirildi