ADALET İSTİYORUM

Girne’de Ahmet-Aydın Madencioğlu çiftinin evine hırsızlık için giren ancak ev sahiplerinin erken dönmesi ile amaçlarına ulaşamadan kaçan ve polisin başarılı takibi sonucu kıskıvrak yakalanan zanlı Devrim Akar, zanlı Mehmet Ümit Borç, zanlı Aslan Şendul aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlandı.

Suna ERDEN


Girne’de Ahmet-Aydın Madencioğlu çiftinin evine hırsızlık için giren ancak ev sahiplerinin erken dönmesi ile amaçlarına ulaşamadan kaçan ve polisin başarılı takibi sonucu kıskıvrak yakalanan zanlı Devrim Akar, zanlı Mehmet Ümit Borç, zanlı Aslan Şendul aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlandı. Kaçmaya çalışırken ikinci kattan atlayan Devrim Demir tekerlekli sandalye ile bacağında alçı olan Ümit Borç ise koltuk değneği ile Girne’de duruşmaya getirildi. Aleyhlerinde başlatılan soruşturma tamamlanan zanlıların teminatla serbest kalmalarına karar verildi. Ancak mahkemenin öngördüğü teminat şartlarını yerine getiremeyen 3 zanlı cezaevine gönderildi. Zanlılar ile aileleri mahkemenin şart koştuğu teminat şartlarının ağır olduğunu iddia ederek isyan etti.


SORUŞTURMA BİTTİ, 9 EVE GİRİLMİŞ: Girne’de Kasımpaşa Sokak’ta Ahmet Madencioğlu’na ait evde 21 Mart 2013 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili zanlı Devrim Akar, zanlı Mehmet Ümit Borç ve zanlı Aslan Şendul aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda zanlıların 21 Mart 2013 tarihinden buyana çaldığı ziynet eşyalarının bir kısmına ulaşıldığı ve bu ziynet eşyalarının bir kısmının sahibinin tespit edildiği açıklandı. Ayrıca zanlıların 9 eve hırsızlık maksatlı girdiklerinin tespit edildiği belirtildi. Olay akşamı kaçmaya çalışan zanlılardan Devrim Akar ile Ümit Borç’un yaralanmalarından dolayı soruşturma sürecinde hastaneden polis gözetiminde tutulduğu kaydedildi. Zanlılar Devrim Akar, zanlı Mehmet Ümit Borç ve Aslan Şendul’un gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettikleri ifade edildi.


NAKİT TEMİNAT ŞARTI ZANLILARI GERDİ: Aleyhlerinde başlatılan soruşturma tamamlanan zanlılardan Devrim Akar ile Mehmet Ümit Borç’un mahkeme veznesine 10 bin TL nakit para yatırmaları ve her biri için iki kefilin 20’er bin TL tutarında kefalet senedi imzalanması şartı ile tutuksuz yargılanmalarına karar verildi. Zanlı Aslan Şendul’un kefil kefaleti şartı getirilmezken 13 bin TL nakit teminat yatırması kararlaştırıldı. Ancak tüm zanlılar mahkemenin öngördüğü teminat şartlarını yerine getiremedi. Cezaevine gönderilen zanlılar ile zanlıların ailesi, şart koşulan nakit teminat tutarının fazla olduğunu iddia ederek isyan etti.
Bu haber 1482 defa okunmuştur
  •    - 13.04.2013 siz nasıl haber yapıyorsunuz bir kadın resmi ve adalet istiyorum yazıyı okuyoruz kadınla ılgılı hıc bır yazı yok bırakın bu isi
  • GERCEKTEN COK YORUMCU  GAZI MAGOSA - 13.04.2013 ZANLI VE AILELERI HAKLI GERCEKTEN COK TEMINAT PARALARI. SAYIN SAVCILAR SAYIN HAKIMLER VERSENIZE COCUKLARA 100er TL TEMINAT PARASI NE YAPTILAR KI SADECE 9 EVE GIRDILER.HA AILELERINEDE SESLENIYORUM.COCUKLARINIZ 9 EV SOYACAKLAR VEDE SIZLERIN HIC HABERINIZ OLMAYACAK.BIR ANNE BABA COCUGUNUN PARALARI NERDEN BULUYOR DIYE SORMAZMI? SORAR SIZLER NIYE SORMADINIZ? KI EMINIM EN AGIR CEZAYI ALDIKLARINDA BU COCUKLAR SIZLER VIJDAN AZABI CEKECEKMISINIZ?
  • ceza ex londoner  girne - 13.04.2013 suç ne olursa olsun teminatla serbest.. böyle maskaralık mı olur ..cezalar artırılmazsa bu suçların önune geçlmezse halk kendi yöntemiyle ceza vermeye başlayacak. o zaman da zaten olmayan yönetim tamamen iflas edecek.
  •    - 13.04.2013 Suclu kafadarlar haklidir.Bu yolda sakatladiktan baska bir de kefalet mi yatiracaklardi?Bu olayin adaletli olmasi icin bu kafadarlara ya polis,ya da ev sahipleri tazminat ve kefalet odemek zorundadirlar.He he heee!

:

:

:

:

DİĞER HABERLER