TOL’un Kupa Gecesi

Havuz başında gerçekleştirilen baloya Başbakan Ferdi Sabit Soyer’in yanı sıra, diğer siyasiler ve futbol camiasının önde gelen isimleri ile spor basını katıldı. Gecede Rüya Seven sahne aldı

Girne’nin güzide kulüplerinden Türk Ocağı Limasol takımı, Kupa Şampiyonluk balosunu geçtiğimiz akşam Çatalköy Malpas Otel’de gerçekleştirdi.

      Malpas Hotel’in havuz başında gerçekleştirilen baloya yaklaşık 400 davetli  katıldı. Baloya, Türk Ocağı sporcu, yönetici ve taraftarlarının yanı sıra, Başbakan Ferdi Sabit Soyer ve çok sayıda davetli katıldı.

     Balonun açılış konuşmasını Türk ocağı Spor Kulübü Başkanı Ali Hoca yaptı. Hoca konuşmasında, geçen sezon takımın şampiyon olacağı vaadinde bulunduklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini, ancak kupayı alarak bu sözlerini yerine getirmiş olduklarını söyledi. Başkan Ali Hoca, 2007 – 2008 sezonunda, takıma bir iki takviye yaparak geçen yıl yakalayamadıkları şampiyonluğu yakalamak istediklerini söyledi.

     Gecenin ilerleyen saatlerinde ise futbolcu ve teknik ekibe 2006 -2007 Futbol sezonu’nda kazanılan Federasyon Kupası nedeniyle plaketleri verildi.

 

Bu haber 7 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER