KLASİKCİLER YOLLARDAYDI

Klasik Otomobil tutkunları dün Bellapais’ten başlayarak Kuzey sahilleri boyunca hem yarıştılar hem de keyifli saatler yaşadılar.

Haftasonunu farklı bir alternatifle değerlendiren Klasik Otomobilciler, ilk kez düzenlenen Bellapais Garden Hotel & Restorant Klasik Oto Rallisi’yle tüm kıyı şeritlerini ziyaret ettiler. Bellapais Manastır’dan başlayıp, kuzey sahillerini dolaşarak tekrar Bellapais’e gelen klasik tutkunları yollarda renkli görüntüler yaşanmasına sebep oldu.

Yarışmaya, 1986 model öncesi klasik araçlar katılırken, yarışmanın en yaşlı aracı 1933 model klasik bir otomobil oldu. 30 farklı otomobilin kayıt yaptırdığı yarışlara bazı sebeplerden dolayı 24 araç katılabildi. İngiltere ve Almanya’nın dışında Rum kesiminden de 3 otomobil katıldı. Mekanik aksamında meydana gelen sorun nedeniyle ralliye devam edemeyen Rum katılımcının ralli heyecanı yarıda kaldı. Türkiye televizyonlarından tanıdığımız Banu Zorlu’nun 1933 model Packard otomobiliyle katılması ralliye olan ilgiyi de arttırdı. Ralliyi birincilikle bitiren katılımcı 17.00’da yapılan ödül töreninde birinciliğini kutladı.
Bu haber 1 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER