Mesarya’nın en büyük marketi Erülkü Süpermarket, dün gerçekleştirilen törenle Demirhan’da hizmete girdi.
Ziya Nasıfoğlu
Demirhan’da faaliyet gösteren Erülkü Süpermarket, 90 kişiye istihdam sağlayan büyük bir yatırımla, Mesarya bölgesinin en büyük marketini dün hizmete koydu.
Kıbrıslı işadamlarından Oktay Erülkü, eşi ve oğullarının sahibi olduğu işletmenin gerçekleşen açılışını Başbakan Derviş Eroğlu yaptı.
Açılışa katılan misafirler, Özlem-Aydın ikilisi, palyaçolar, havai fişek gösterileriyle konfeti yağmuru altında, Günkut Ajans’ın hazırladığı keyifli programla coşkulu anlar yaşadı. Başbakan Derviş Eroğlu açılışta yaptığı açılış konuşmasında, Erülkü ailesinin yıllarca çalışarak kazandıklarını yatırıma dönüştürdüğünü, 90 kişiye iş, üreticilere ise pazar imkânı yarattığını söyledi.
Eroğlu “Emek, inanç ve çalışma bir araya gelince, başarmamak mümkün değil. Bu tesis, KKTC’de çalışıldığı zaman nelerin başarıldığının göstergesi” dedi.
EKONOMİK DARALMA GİDEREK BÜYÜYOR
MALİ PROTOKOLLE KKTC’YE 21 MİLYARLIK YENİ ÖDENEK
40 LİRALIK ZAMLA 650 TL’YE YÜKSELDİ
MERKEZ BANKASI TL CİNSİNDEN MEVDUATIN FAİZİNİ ARTIRDI!
SARAYÖNÜ’NÜN KURALI DEĞİL EKONOMİNİN KURALI ÇÖZER!
ÜÇ AYLIK HAYAT PAHALILIĞI % 7.07
PİYASADA NAKİT DÖVİZ SIKINTISI VAR
İŞVERENLERDEN YENİ ÖNLEM PAKETİ ÖNERİSİ
ÜÇ AYLIK HAYAT PAHALILIĞI YÜZDE 7.5-8.5 BANDINDA