Unutkan hırsızı gömleği ele verdi

Güzelyurt’ta iki gün önce damdan inerek dükkânın içerisine girmeye çalışan hırsızlık zanlısı olay yerinde gömleğini unutunca polisin işini kolaylaştırdı. Hırsızın izini süren polis, olayla ilgili olduğu düşünülen iki kişiyi tutukladı

 Güzelyurt’ta iki gün önce damdan inerek dükkânın içerisine girmeye çalışan hırsızlık zanlısı  olay yerinde gömleğini unutunca polisin işini kolaylaştırdı. Hırsızın izini süren polis, olayla ilgili olduğu düşünülen iki kişiyi tutukladı

 

Güzelyurt’ta Ecevit Caddesi’nde bulunan Kutluçay Akif Bakkaliyesi’ne iki gün önce damdan inerek dükkânın içerisine girmeye çalışan hırsızlık zanlısı Turan Özbek(24) ve Recep Özkomeç(24), kapısı arızalı olması nedeniyle dükkânında kalan dükkân sahibini görünce kaçmayı yeğlediler. Kaçarken damda unuttukları gömlek, hırsızları ele verdi.

Olayla ilgili olduğu gerekçesiyle Doğancı’da yaşayan zanlılar tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Polis tarafından yapılan sorgulamalarında Uluşan Market ve Binatlı Ticaret’in de zanlıları oldukları söylendi. Her iki gence mahkeme tarafından bir gün tutukluluk emri verildi.

 

SORGULAMALARINDA İTİRAF ETTİLER

Olayla ilgili olarak Doğancı’da sakin 24 yaşındaki Turan Özbek ve 24 yaşındaki Recep Özkomeç sorgulandı. Sorgulama sonucunda, Doğancı’da bulunan Ömer Uluşan’a ait Uluşan Market’tin kasasından 5 bin YTL sirkat ettikleri ve Mayıs ayı içerisinde ise Güzelyurt’ta Meryem Binatlıya ait Binatlı Ticaret’ten de hırsızlık yaptıkları öğrenilen Turan Özbek ve 24 Recep Özkomeç, Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarak haklarında birer gün tutukluluk alındı. Gençler, bugün yeniden mahkemeye çıkacak.

Bu haber 363 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER