Ocak’ta Boykot

Yeni sezona iyi hazırlık yapamayan Türk Ocağı sezona da sıkıntılarla giriyor. Ocakta dört futbolcu geriye dönük alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle bugünkü maça çıkmayacak

Yeni sezona iyi hazırlık yapamayan Türk Ocağı sezona da sıkıntılarla giriyor. Ocakta dört futbolcu geriye dönük alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle bugünkü maça çıkmayacak

Yeni sezona sıkıntılı başlayan Girne’nin sarı siyahlı ekibi Türk Ocağı bugünkü Lefke maçına da sıkıntılı başlıyor.

Türk Ocağı takımında geçmiş döneme ait alacaklarını almadıkları gerekçesiyle Aksel, Talat, Bayram ve Yunus bugünkü maça çıkmama kararı alırken diğer futbolcular için sorun olmadığı öğrenildi.

Türk Ocağı Kulüp Başkanı Mustafa Şener yaptığı açıklamada tüm futbolculara geçmişe dönük alacaklarıyla ilgili taksitlendirme yaptıklarını ve ilk taksitini de ödediklerini belirterek “bu dört arkadaşımız taksitlendirmeyi kabul etmeyerek geriye dönük alacaklarını peşin istediler. Biz yönetim olarak tüm futbolculara eşit davranmak zorundayız. Kimse kulübün üstünde değildir” dedi.

Şener geçmişe dönük borçlarla ilgili ilk taksiti tüm futbolcuların aldığını ve ödeme planında belirtildiği gibi taksitlerin tarihinde ödeneceğini de belirterek “şu anda taksitlendirmeye yönelik herhangi bir gerilik yoktur. Bugün oynanacak Lefke maçına bu arkadaşlarımız gelmezse kendileri bilir. Kimse kulübün üstünde değil yöneticiler de onların oyuncağı değildir” dedi.
Bu haber 103 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER