Alithia’nın haberine göre törende konuşan Bakoyanni, altın anahtarın verilmesinden onore olduğunu belirtti. Bakoyanni, Kıbrıs sorununa Güvenlik Konseyi kararları ve AB ilkeleri temelinde yaşayabilir ve kalıcı bir çözüm bulunması için iki ülkenin güçlerini birleştirdiğini söyledi. Bakoyanni çözümün, iki toplumlu, iki bölgeli federasyon olması gerektiğini de belirtti.
BAF İLE HANYA KARDEŞ BELEDİYE
POLİTİS ise, Baf Belediyesi ile Girit Hanya Belediyesi’nin belediye kardeşliğine ilişkin işbirliği memorandumunun Yunanistan Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni’nin huzurunda imzalandığını yazdı.
Habere göre Baf Belediye Başkanı Savvas Vergas ile Hanya Belediye Başkanı Kiriakos Virvidakis anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Siyasette değişim için önce toplum değişmeli
UBP Milletvekili Küçük anjiyo oldu; sağlık durumu iyi
BÖLGEDE ÇATIŞMADAN UZAK UZLAŞI DÖNEMİNE İHTİYAÇ VAR
MECLİS ZAMAN MAKİNESİNE TAKILDI
CUMHURBAŞKANI GÖRÜŞMEDEN ÇEKİLDİ
75 BİN TL’NİN ALTINDA OLAN MAAŞA KESİNTİ YAPILMAYACAK
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ateşkesin sahada tam olarak uygulanmasını temenni ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erhürman: 'Bu noktadan sonra Cumhurbaşkanlığı'nın aynı çabayı göstermeye devam etmesinin zemini kalmadı'
HP Genel Sekreteri Alas 'Tek yol erken seçimdir'