Tilki : “Kimseyle Kavgam yok”

Futbol Hakemler Derneği Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık için aday olan Savaş Tilki tüm hakem camiasını kucaklamak istediğini söyledi

 Futbol Hakemler Derneği Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık için aday olan Savaş Tilki tüm hakem camiasını kucaklamak istediğini söyledi

Çelen Oben

Hakemler Derneği başkanlığına aday olan Savaş Tilki  hedefinin çıtayı yükseltmek olduğunu söyledi.

Savaş Tilki aday olmanın demoktarik bir hak olduğunu belirterek 18 yıllık hakemlik hayatının 15 yılını Dernek yönetim kurulunda görev yaparak geçirdiğini belirterek üyelerden gelen baskı ve destek sayesinde de alacağı bayrağı ileriye taşımak istediğini kaydetti.

 “Kimseyle kavgam Yok”

Savaş Tilki “Kimseye kırgınlığım kavgam yoktur. Tecrübeme ve ekibime güvenerek yola çıktım. Hedefim tek vücut halinde seçime girmek” diyerek Abdullah Özsusuzluya da çağrı yapan Tilki “gelsin birlikte çalışalım” dedi.

“18 yıllık hakemlik”

Savaş Tilki 18 yıllık hakemlik hayatının 15 yılını yönetim kurulunda çalıştığını belirterek hakemlik camiasını daha yukarılara çıkarabilmek için çalışacağını belirterek bu güne kadar herkesin bişeyler yapmaya çalıştığını söyledi.

Önemli olanın hakemler arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması olduğunu kaydeden Tilki kazanmak kaybetmek sadece bir hizmet yarışı içindir hepimiz yine hakemlik için çalışmaya devam edeceğiz dedi.

“Dernek benim ikinci evim”

Savaş Tilki hakemlik camiasını çok sevdiğini belirterek “Hakemler derneği benim ikinci evimdir” diyerek ekibinin de çok değerli insanlardan oluştuğunu ve çıtayı yükselteceklerini kaydetti.

Bu haber 4 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER