‘HIZ CAN ALIYOR’

İskele halkı, son dönemlerde İskele boğazında yaşanılan kazalara dikkat çekerek isyan etti.

Haluk DOĞANDOR

İskele halkı, son dönemlerde İskele boğazında yaşanılan kazalara dikkat çekerek isyan etti. Bölge halkı ve turistik işletme sahipleri, sürücülerin aşırı hız yaparak kazaya neden olmalarına engel olmak için ana caddeye radar konulması gerektiğine vurgu yaptı.
Bölgede bulunan tek radar cihazının Boğaz çıkışında Kalecik tarafında olduğunu söyleyen bölge sakinleri, radarın asıl tesislerin bulunduğu bölgeye yerleştirilmesi gerektiğini ifade etti.
Yaz sezonunun gelmesiyle çok sayıda turistin ziyaret ettiği ve bölgede kalan turistlerin zaman zaman aşırı hız yapan araçlar tarafından tehlike altında bulunduğunu kaydeden bölge sakinleri, en kısa zamanda İskele Boğazı ana caddeye en azından 50 KM hızı sınırlayan bir radar cihazının takılması gerektiğini belirtti.
Bu haber 984 defa okunmuştur
  • Radar faydalıdır Ali  Girne - 20.06.2012 Radar kesinlikle işe yarıyor tabi tüm trafik ihlallerini bitirmez mesela egzoz emisyon ve ses ölçümü yapamıyor uçak motoru kadar ses yapan bu araçlara kimse pek birşey yapmıyor
  • denetim yok. ex londoner  girne - 20.06.2012 ülkedeki radarlar sadece maaşları ödemeye yardımcı olur .o kadar.dünyanın hiç bir ülkesinde bu kadar kolay ehliyet alınmassınız.ehliyetinizi aldınız.hemencecik babanız size ensüratli son model beygir gücü en yüksek bir de araba alır.yollarda terör estirirler.ülkede binlerce polis var ama ortalıkda görene aşkolsun.
  • LONDRALI  U.K - 20.06.2012 isterseniz 100 tane > 1000 tane radar koyun . egitim yoksa , cahil yine cahildir ..

:

:

:

:

DİĞER HABERLER