Cihangir Kulübü’nün bu yıl ilk kez düzenlediği Ülgen-Oktay Erülkü çifti futbol anı turnuvasının şampiyonu Yenicami oldu
Bu yıl Cihangir tarafından ilk kez düzenlenen ve isimlerini ölümsüzleşltirmek adına merhum ve merhume Ülgen-Oktay Erülkü çfti adına düzenlediği futbol anı turnuvası dün Cihangir antreman stadında son buldu.
3’üncülük “Gönyeli”nin
Günün ilk maçı ilk günün mağlupları Gönyeli ile Esentepe takımları arasında oynanan 3-4’üncülük maçı idi. Maçın tamamında Gönyel’nin etkili futbolu ve üstünlüğü ile geçti. Gönyeli rakbi Esentepeyi Hasan Kanlı(3), Ulaş ve Selçuğun golleri ile 5-1 farklı mağlup ederek anı turnuvasının 3’üncülüğünü elde etti.
Şampiyonluk “KARTAL”ın
Erülkü Anı Turnuvasının günün ikinci karşılaşması ise ilk günün galipleri olan ev sahibi Cihangir ile Yenicami arasında oynanan final karşılaşması idi. Maçın ilk devresinde Yenicami yeni yabancı transferi Micheal’in ayağından bulduğu iki golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında güzel ve etkili oyununu İbrahim Çıdamlı’nın bir golü ile daha süsleyen Yenicami karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı Erülkü Çifti için düzenlenen 1’inci anı turnuvasının ilk sahibi oldu.
Karşılaşmalar sonrasında düzenlenen ödül töreninde Erülkü Turnuvasına katılan tüm takım oyuncularına kupa ve madalyalar verildi. Madalya ve kupaları merhum ve merhume Oktay-Ülgen Erülkü çiftinin oğulları Ali ve Kaan Erülkü ile Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal verdi.