Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Antalya’da düzenlenen ve ülkemizden bir heyetin de katıldığı “Üst klasman ara hakem semineri başladı”
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen ve ülkemizden de katılımcıların olduğu “Üst klasman hakem semineri devam ediyor”
Antalya’da 8 – 11 Ocak tarihlerinde yapılacak olan seminere Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sadık Özbilgehan, EPAK Başkanı Derviş Atakan ve “A Klasman” hakemleri Kerem Eran ve Olkan Özyanık da katıldı.
TFF’nin düzenlediği seminere TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, UEFA Hakem Komitesi üyesi Jaap Uilenberg ve üst klasman hakemleri katılıyor.
UEFA Hakem Komitesi üyesi Jaap Uilenberg’in programla ilgili bilgiler vermesinin ardından başlayan seminerde hakemler ilk olarak FİFA Fitness Testi’ne girdiler. Bunun ardından geçilen teknik toplantıdan sonra ise görüntülü eğitimlere geçildi. Seminer yarın yapılacak toplantıların ardından sona erecek.