Dava açın

Toparlanıyoruz Hareketi, Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen siyasi partilere birer mektup göndererek, partileri; hükümetin bir süredir devam ettirdiğini öne sürdüğü “hukuksuz” uygulamalarını mahkemeye taşımaları ve dava açma çağrısında bulundu.

Toparlanıyoruz Hareketi, Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen siyasi partilere birer mektup göndererek, partileri; hükümetin bir süredir devam ettirdiğini öne sürdüğü “hukuksuz” uygulamalarını mahkemeye taşımaları ve dava açma çağrısında bulundu. Toparlanıyoruz Merkez Ofisi aracılığı ile bu konuda yazılı bir açıklama yapan Toparlanıyoruz Hareketi (Temiz Toplum Derneği) Lideri Kudret Özersay, siyasi partilerden artık hükümetin uygulamalarını eleştiren açıklamalar yerine, Toparlanıyoruz Hareketi’nin istihdamlar konusunda yaptığı gibi somut adımlar atmalarını ve bu konuları mahkemeye taşımalarını beklediklerini ifade etti.

“AÇACAKLARI DAVALAR KABUL BULUR”

Özersay, dün, Meclis'teki tüm muhalefet partilerine birer mektup gönderdiklerini ve hükümetin, başta vatandaşlık olmak üzere bazı karar ve uygulamalarına karşı mahkemeye başvurmaları çağrısında bulunduklarını ifade ederek, “Siyasi parti oldukları için açacakları davaların kabul edilebilir bulunma şansı daha yüksektir” dedi.
Bu haber 10 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER