Fransa öncesi kabul

11-20 Temmuz 2013 Tarihinde Fransa’ya eğitsel bir gezi düzenleyecek olan okul yetkilileri ve öğrenciler, Belediye BaşkanıSümey Aygın’ı makamında ziyaret etti.

11-20 Temmuz 2013 Tarihinde Fransa’ya eğitsel bir gezi düzenleyecek olan okul yetkilileri ve öğrenciler, Belediye BaşkanıSümey Aygın’ı makamında ziyaret etti.Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada; C-Qual-S ( CyprusQuality School), InstitutFrançais ile işbirliği içerisinde, Fransızca Kulübü öğrencileri ile birlikte, 11-20 Temmuz 2013 tarihleri arasında Fransa’ya bir eğitsel gezi düzenleyecek. Aynı yaş grubundan Fransız öğrencilerin de katılacağı program Normandiya’dakiEvreux Kenti’nde ve Paris’te gerçekleşecektir.Yetkililer, gezinin gençlere Fransız dilini kullanma olanağı sunmakla kalmayıp onların Fransız yaşam şekli ve kültürünü yakından tanımalarını ve birlikte çalışıp eğlenmelerini sağlayacağını ifade ettiler.

PROJELERİNİ ANLATTILAR
C-Qual-S Direktörü Ferdiye Ersoy, ziyaret amaçlarının,Girne Belediye Başkanı Sümey Aygın’a,Evreux Belediye Başkanı’nın da destek verdiği bu proje ile ilgili bilgi vermek ve Evreux’ya, Girne’den bir anı ulaştırmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirttiler.Sümer Aygın ‘da kabulünde ,projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Evreux Belediye Başkanı ve Fransız öğrencileri Girne’ye davet ettiğininin mesajı ile birlikte, bazı hatıralar gönderdi. Dil ve kültürün bir dünya bireyi olmak için bütünleştirici rol oynadığının da altını çizdi.
Bu haber 7 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER