Süper Ligin son şampiyonu Çetnkaya’nın genel kurulu bu akşam üçüncü kez yapılıyor. Bu akşam yapılacak olan genel kurulda da başkanlığa talip yok
Süper Ligin son şampiyonu Çetinkaya’da genel kurul bu gün üçüncü kez yapılıyor.
Son iki sezonun Süper Lig Şampiyonu Çetinkaya başkanlık krizi ile boğuşuyor. İki hafta önce yapılan genel kurul başkanlığa aday çıkmayınca bir hafta sonraya ertelendi. Ancak ikinci kez yapılan genel kurulda da başkanlığa talip çıkmadığı için ertelenen genel kurul bu akşam üçüncü kez yapılacak. Yaklaşık bir haftadır başkan adayı bulunması için yoğun uğraş veren Çetinkaya camiasında bu akşamki genel kurul için şu ana kadar başkan adayı bulunamadığı bilgisi verildi.
Çetinkaya Kulübü’nde genel kurulun 5 kez ertelenmesi halinde Divan kulübün anahtarını Lefkoşa Kaymakamlığına teslim edecek.