Hakkı ŞAHLAN
Türkiye’den ülkemize gelen değişik damak alışkanlıklarından biri olan çiğ köfte ve Tantuni, Güzelyurtlular tarafından çok beğenildi
Türkiye’den ülkemize gelen değişik damak alışkanlıklarından biri olan çiğ köfteye kardeş gelen Mersin Tantuni, Güzelyurtlular tarafından çok beğenildi.
Güzelyurt’un Ecevit Caddesi’ndeki Tadıyaman Büfe’nin sunduğu çiğ köfte yanında Mersin Tantuni de Güzelyurtluların vazgeçilmezi oldu.
Mustafa Özkan Usta’nın yarattığı lezzetlere hayran kalan Güzelyurtlular, 5 TL’den başlayıp 15 TL’ye çıkan fiyatlarla karınlarını doyurma olanağından da yararlanıyorlar.
Çiğ köftede olduğu gibi Mersin Tantuni’ye de Güzelyurtluların temkinli yaklaştıklarını belirten Mustafa Özkan Usta, “Ancak bir yiyen bir daha istiyor. Müşterilerimize gerçek çiğ köfte ve Mersin Tantuni’yi sunuyoruz. Müşterilerimizin beğenileri bizim mutluluğumuzdur” şeklinde konuştu.
YARIN SAĞANAK YAĞMUR VAR
DENİZDE KÖPEK BALIĞI GÖRÜLDÜ!
SENİH ÇAVUŞOĞLU İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLATILDI
ERSİN TATAR İÇİNİ FAHRİYE ÖZAY’A DÖKTÜ
Lefkoşa'da çevre kirliliği: Vatandaştan belediyeye denetim çağrısı
Ermenistan'da Türkiye bayrağı yakıldı
Türkiye'de okul saldırılarının nedenlerine ilişkin araştırma komisyonu resmi gazetede
Güney'de Şap hastalığı protestosu
Sanayideki sorunlar KTSO toplantısında dile getirildi