İçişleri Bakanlığı’nda bulunan özürlü park yeri bilinçsiz vatandaşlar ve hatta resmi hizmet görevlileri tarafından kullanılıyor.
VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ
İçişleri Bakanlığı’nda bulunan bir özürlü vatandaş ise yaşanan park sorunun önemli bir problem olduğunu, özürlü vatandaşlar araçlarını park edecekleri alanların sürekli gasp edildiğini söyledi. İsminin açıklanmasını istemeyen özürlü vatandaş bakanlıkta bulunan park yeri için bakanlık müdürü ile görüştüğünü ve hiçbir yanıt alamadığını ileri sürdü.
BELEDİYE BAŞKANLARI PARK EDİYOR
Özürlü vatandaşlar için ayrılan park yerlerine bakanlıkta çalışan diğer kişilerin park ettiğini ve hatta bölgede bulunan belediye başkanların da, diğer park yeri uzak olduğu gerekçesiyle bu alanları kullandığını söyledi. Özürlü vatandaş, özürlüler için ayrılan park alanın sadece özürlülerin kullanmasını istedi.