Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesinin 'Uygulamada Araştırma' (Research in Practice) başlıklı 2013-2014 yılı Cuma Seminerlerinin üçüncüsü Oxford Brookes Üniversitesi Mimarlık okulu tasarım stüdyoları konusuyla devam etti.
'Hayal edilmiş Olası Anlar' (Imagined Moments of Possiblities) başlığıyla 18-22 Kasım tarihleri arasında GAÜ'de yürütülmekte olan ve Oxford Brookes Üniversitesi Mimarlık master öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen atolye çalışmasının sonunda katılımcılar tarafından çalışmaların sonuçları aynı başlıkla GAÜ Sepctrum Kongre salonunda sunuldu.
ve GAÜ'den Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri'nin danışmanlığında gerçekleşen atolye çalışmasında Akdeniz bölgesinin su ihtiyacı, mülteci sorunu ve kuş göçleri gibi konuları içeren proje çalışmasının örnek uygulaması ve modeli GAÜ atolyelerinde üretildikten sonra, Girne Amerikan Üniversitesi kampüsünde sergilendi. Projenin temel araştırmaları ve bulguları ayrıca cuma semineri çerçevesinde GAÜ Spectrum kongre salonunda GAÜ Mimarlık öğrencileri ve akademisyenleriyle paylaşıldı. Projenin sunumuna ek olarak Oxford Brookes Üniversitesi Master stüdyosunda gerçekleşmekte olan farklı
projelere seminerde yer verildi.
GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cuma günleri saat 15:00-17:00 arasında gerçekleşecek olan 2013-2014 GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Cuma Seminerlerinin dördüncüsü 29 Kasım 2013 Cuma günü Prof. Dr. Lutz Presser tarafından sunulacak olan 'Onun Uygulamaları' (His Practice), başlıklı seminer ile devam edecek.
16 KİŞİ 24 SAAT ARALIKSIZ ARANIYOR
ERCAN’DA DİKKAT ÇEKEN UYARI
KALBİNİ YENDİ KAZADA YENİLDİ
ASIL SORGULANMASI GEREKEN DEVLETİN DENETİM MEKANİZMASI
GEMİNİN CAM TAVANINI KIRAN ALPER ONLARCA HAYATI KURTARDI
“Başbakan, Arıklı’yı görevden almakta geç bile kaldı”
Küçükbaş hayvan başı destek ödemesi yapıldı
Doğukan Ulaç Avrupa Kupası'nın ikinci ayağında yarışacak
Yeşilırmak Direniş ve Bütünleşme Günü’nün 52’nci yıl dönümü yarın kutlanacak