Yalova’da puanla tanışan Bülent Aytaç sistem değişikliğine gittiklerini ve bundan sonra az gol yiyen bir takım olacaklarını söyledi
Beyzade Ünalmış
K-Pet Süper lig’de yedi hafta sonra puanla tanışan Yalova, sıkıntılı dönemde Çetinkaya deplasmanında alınan bir puanın da önemli olduğuna inanıyor.
Haftalardan sonra puanla tanıştık
Yalova Teknik Direktörü Bülent Aytaç verdiği demeçte, geçen hafta özellikle haftalardan sonra puanla tanıştıklarını, Çetinkaya karşısında puan aldıkları ve en önemlisinin ise alınan puanın deplasmanda olduğunun altını çizdi. Çetinkaya karşılaşmasında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını da vurgulayan Yalova Teknik Direktörü Bülent Aytaç inanılmaz pozisyonlara girdiklerini ve bunlarda hem Çetinkaya kalecisi Hasan Piro’nun iyi gününde olması, hem de kendi hatalarından bu pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.
Sistemi değiştirdik
Bülent Aytaç, Çetinkaya maçına kadar kalelerinde 27 gol gördüklerini bunun da fazla olduğunu, bu nedenle Çetinkaya karşılaşmasından itibaren sistem olarak bir takım değişikliklere gittiğini aktardı.
Henüz galibiyetimiz yok
Şu anda lig’de galibiyeti olmayan tek takım olduklarını belirten Aytaç, bu hafta kendi sahalarında karşılaşacakları Mormenekşe karşısında bunu başarmak istediklerini belirtti. Mormenekşe takımının lige renk veren bir takım olduğunu söyleyen Aytaç, genç ve dinamik oyuncularıyla hem içeride hem de deplasmanda her zaman tehlikeli bir takım olduğunu söyledi.
Hadefimiz galip gelmek
Bülent Aytaç, tek düşüncelerinin Mormenekşe karşısında kendi saha ve seyircileri önünde galip gelmek olduğunu vurguladı. Bülent Aytaç son olarak Çetinkaya karşısında alınan bir puan oyuncularına öz güven yanında moralde kazandırdığını, bitime 4 hafta kala minimum 6, maximum 10 puan hedef koydukları bu doğrultuda Mormenekşe maçı ile zor bir periyota başlayacaklarını sözlerine ekledi.