“Kıbrıs Türk’tür Türk kalacaktır”

DSP Genel Başkanı Masum Türker


DSP Genel Başkanı Masum Türker: 




Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker “Kıbrıs Türk’tür Türk kalacaktır” dedi.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker Ankara’da Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy un başkanlığında düzenlenen Türkiye Yerel Yönetimler Zirvesine katıldı. Türker zirvede Kıbrıs meselesine değindi. Konfederasyonda Yapılan açıklamaya göre, Masum Türker “Biz Demokratik Sol Parti olarak 1974 Kıbrıs çıkartmasından bu yana her zaman KKTC Halkının yanında olduk KKTC Halkının Bağımsızlık mücadelesini destekledik. Bunu Hükümette olduğumuz dönemlerde de yaptık muhalefette olduğumuz dönemlerde de . Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nin milli davasıdır” ifadelerini kullandı.

Bülent Ecevit ve yol arkadaşlarının Kıbrıs meselesinde çok hassas olduğunu kaydeden Türker, şimdi de kendisi ve arkadaşlarının aynı hassasiyette olduğunu ifade ederek “Kıbrıs 1974 yılından bu yana Türk’tür ve her zaman da Türk kalacaktır” dedi.

Bu haber 140 defa okunmuştur
  • Cengiz  Girne - 18.12.2013 Bu bay hangi gezegen de yasar?Zerre kadar Kibris hakkin da bilgisi olmadigi bu aciklamasindan belli.Bizim ensemizden siyaset yapmaya calisan yabancilar aha boyle rezil olurlar.
  •    - 18.12.2013 Ben de aynı hayallerle yillardir kktcde yasadim ama fakir devlet yuzunden rum tarafina gectim. burasi zengin ve huzurlu siz kosenize cekilip cekirdek citletmeye devam
  • Murat  Istanbul - 18.12.2013 Sosyalist gecinen bir partiden bole aciklama.Kardesim sen Kibris'in nerde oldugunu bilirmisin?

:

:

:

:

DİĞER HABERLER