Lig lideri Gönyeli,sentetik sahasındaki ilk maçında Lapta’yı konuk edecek
Türk Bankası Birinci Ligi’nde uzun bir aradan sonra kendi sahasına kavuşan Gönyeli,yenilenmiş sentetik sahasıyla bugün Lapta’yı konuk ediyor. Maç öncesi Gönyeli Yönetimi’nin izin vermesi sonucunda Lapta takımı önceki gün Sentetik sahada antrenman imkanı bulmuştu.
Ligde lider durumda bulunan Gönyeli ile üçüncü sıradaki Lapta arasında oynanacak karşılaşmayı Serkan Şimşek yönetecek.
Lig ikincisi Türkmenköy ile onikinci sıradaki Küçük Kaymaklı, Türkmenköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Ligde kaybettiği puanlarla alt sıralara abone olan Küçük Kaymaklı için kazanmaktan başka seçeneğin olmadığı karşılaşmada ev sahibi takım da zirveden kopmamak için mücadele edecek. Karşılaşmayı Ulus Sediral yönetecek.Ligde altıncı ve yedinci sıraları paylaşan Bostancı Bağcıl ile Yeniboğaziçi, İzzet Özgünhan Stadı’nda karşılaşacaklar. Orta sıralarda bulunan her iki takım da üç puan için mücadele edecek. Karşılaşmayı Ramadan Göktan yönetecek.
Onuncu sıradaki Ozanköy ile son sıradaki Binatlı, M.Özkayım Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Binatlı’nın ligde tutunma şansının günden güne azalmasına karşın, Ozanköy inadını sürdürüyor. Karşılaşmayı Mehmet Evlat yönetecek.