Fener’de sorunlar bitmiyor

Kendi sahasında Ankaragücü’ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışından tamamen uzaklaşan Fenerbahçe, Beşiktaş maçı için ara vermeden hazırlıklara başladı. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Emre dün ki idmana katılırken Ankaragücü maçında oyuna giren Alex tekrar sakatlık geçirdi.

Kendi sahasında Ankaragücü’ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışından tamamen uzaklaşan Fenerbahçe, Beşiktaş maçı için ara vermeden hazırlıklara başladı. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Emre dün ki idmana katılırken Ankaragücü maçında oyuna giren Alex tekrar sakatlık geçirdi.

Teknik Direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Ankaragücü maçında forma giyen futbolcular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer futbolculara normal program uygulandı.

Konsantrasyon sorunu var
İspanyol çalıştırıcının saha içinde yaptığı toplantıda futbolcularına, konsantrasyon sorunu yaşadıklarını, ligde geride kalan 5 hafta ve kupa finali öncesi daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek, ''Bu maçları kazanmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Konsantrasyon sorunu yaşıyoruz. Sadece formayla kazanılmıyor. Konsantre olmamız gerekiyor. Ciddiyetimizi bozmadan mücadelemizi sürdürmeliyiz'' şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi.

Teknik direktör Aragones toplantının ardından cezasını tamamlayan, Beşiktaş maçında forma giyebilecek kaleci Volkan Demirel ile bir süre görüşme yaptı.

Gökhan Gönül ve Emre sevinci
Beşiktaş maçında, 3 maçlık cezalarını tamamlayan Volkan Demirel ve Semih'in yanı sıra sakatlıkları büyük ölçüde geçen Gökhan Gönül ve Emre'nin forma giyebilecek durumda olması teknik heyeti sevindiriyor.

Alex yine sakatlandı
Fenerbahçe'de 1,5 ay sonra Ankaragücü maçıyla sahalara dönen kaptan Alex de Souza, yedekler arasında başlayıp 24. dakikada oyuna girdiği karşılaşmada yine sakatlandı. Maçın ardından aynı bölgeden sakanlandığını belirten Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağının kontrolden sonra belli olacağını söyledi.
Bu haber 14 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER