Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencileri, hayatlarının ‘ilk’ yılsonu etkinliğini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.
Etkinlik için hazırladıkları gösterileri ailelerine sunan miniklerin heyecanı gözlerden kaçmadı.
2008–2009 eğitim yılını başarıyla sonlandıran Belediye Kreşi, Anaokulu, Okul Öncesi Eğitim ve Etüt sınıfları öğrencilerinin sundukları gösteriler de aileler tarafından gururla alkışlandı.
Çocukların gelişimiyle ilgili en üst seviyede efor ve verimlilik hedeflenen çalışmaların bir ürünü olarak sunulan gösterilerde, çocukların sergiledikleri oyunlar, yarışmalar ve söyledikleri şarkılardaki becerileri aileleri göğsünü kabarttı.
Etkinlik kapsamında, 4 yaş, ana sınıf ve etüd sınıflarının Türkçe İngilizce şarkıları ve dans gösterileri, Anasınıfların mevsimler gösterisi, 2-3 yaş sınıflarının dans gösterisi ve top yarışması, 4 yaş sınıfının mumya yarışması, anasınıfın yumurta yarışması, etüd sınıfının torba yarışması ve finalde ise Kıbrıs şarkıları yer aldı.
Etkinlikte konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, çocukların aile ocağından sonra geldikleri kreşin onlar için sıcak bir yuva ve gelişimlerinde önemli bir aşama olduğunu ifade ederek, belediyelerin altyapı yanında insana yatırım yapmanın önemli görevlerinden biri olduğunu, ancak çocuklara yapılan yatırımın bu görevlerin en kutsalı olduğunu kaydetti.
Belediye kreşine yatırım yaparak çocuklara yatırım yapmayı sürdüreceklerini, bunun manevi yanının çok büyük olduğuna dikkat çeken Kayalp, kreş eğitmenlerine teşekkür etti.
Gazimağusa Derinya Bölgesinde asfalt çalışması başlatılıyor
“Muhafız Meydanı Yenileme Projesi” AB desteğiyle hayata geçiriliyor
BİLBAY’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLUYORUZ!
Kamuda çalışan geçici personelle ilgili yasa önerisi komitede onaylandı
Öztürkler: “Tarih alanındaki çalışmaların kurumsal bir çatı altında yürütülmesi ülkeye önemli katkılar sağlayacaktır”
KTÖS: 'Farklı ülkelerden gelen öğrenci sayısı artıyor, Türkçe öğretimi, oryantasyon sınıfları, rehberlik desteği adımı atılmıyor'
CTP Kadın Örgütü, 'Enerji Jeopolitiği ve Ekolojik Talan' konulu konferans düzenledi
Gazeteciler Birliği, Dış Basın Birliği ve Basın-Sen’den Bilbay Eminoğlu için taziye mesajı
Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu: “Karne günü bir yargılama günü haline getirilmemeli”