Büyükkonuk-Mehmetçik Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu, ülkemizde 32 yıl sonra seçilen ilk kadın belediye başkanı oldu.
Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği bu sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yaptığı açıklamada “Adayların 61’i erkek iken 6’sının kadın olması ve bu 6 adaydan tek kadın belediye başkanı seçilmesi şüphesiz üzerinde düşünülmesi gereken bir konudur” ifadelerini kullandı. Önümüzdeki dönemde en büyük hedefin, kadın erkek arasında temsilde eşitliğin sağlanabilmesi olduğunu kaydetti.
DÖRT ADIMLI METODOLOJİ 1960’IN BİLE GERİSİNDE
ÇÖZÜMSÜZLÜK BİZİM İÇİN ÇÖKÜŞ
TÜRKİYE’NİN ONAYLAMADIĞI ANLAŞMA YÜRÜRLÜĞE GİREMEZ
KARMA KALKSIN AMA İKİ SEÇİM BİR ARADA OLAMAZ
Yılmaz: “YDP MYK’sı karma oyun kaldırılmasına ‘evet’, iki seçimin bir arada yapılmasına ‘hayır’ dedi”
Alas: 'Üreticinin ürününü depolayabileceği, depoladığı ürününe karşılık da kredi alabileceği bir sistem oluşturulabilir'
YKP’den Federal Kıbrıs için eylemlere katılım çağrısı
Akpınar: “Yükseköğretim Değişiklik Yasa Tasarısı bir an önce hayata geçirilmeli”
Çeler: 'İki seçimin aynı gün yapılması kaos yaratır'