Meteoroloji bugün ve yarın yer yer yağmur beklendiğini, hafta ortasından itibaren de sıcaklığın 35 dereceye kadar yükseleceğini duyurdu.
Meteoroloji Dairesi’nin 13 – 19 Mayıs tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, bölge periyodun ilk günleri alçak basınç sistemiyle üst atmosferdeki serin ve nemli, diğer günlerde ise yüksek basınç sistemiyle ılık ve nispeten nemli hava kütlesinin etkisinde kalacak.
Buna göre, yarın ve çarşamba günü öğle saatleri yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu, diğer günlerde hava genellikle parçalı ve az bulutlu geçecek.
Sıcaklık 4 derece artacak…
En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk yarısında iç kesimlerde 28 – 31, ikinci yarısında ise 4 derece kadar yükselerek 32 – 35 dolaylarında seyredecek.
Sahillerde ise 24 – 27 olacak sıcaklık, periyodun ikinci yarısında 26 – 29 derece dolaylarında gerçekleşecek.
Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden orta zaman zaman kuvvetli esecek.
İKİ GÜN BOYUNCA REÇETE YOK!
SİBER GÜVENLİK MERKEZİ KURULSUN
SOSYAL MEDYAYA MÜDAHALE ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL
ACİL SERVİSTE GREV OLMAZ
İlaç ve Eczacılık Dairesi Genel Ecza Deposu’nda stok sayımı yapılacak
SÜTEK, Şubat ayı çiğ süt bedellerini ödedi
Gazeteciler Birliği de sendikaların Başbakanlık eylemine katılacak
Limasol’daki ölümlü bina çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı
CMIRS anketi: Katılımcıların yüzde 72.01’i Kıbrıs sorununun çözümü için bir anlaşma istiyor!