DOKUNULMAZLIĞIMIN ARKASINA SAKLANMAM

“Sahte diploma” davasında adının geçmesinin ardından Meclis'te açıklama yapan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, polisi ve savcılığı göreve çağırdı:

“Sahte diploma” davasında adının geçmesinin ardından Meclis'te açıklama yapan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, polisi ve savcılığı göreve çağırdı:

GÜNDÜZ’DEN DURUŞMADA İDDİA

“Sahte diploma” davasında tanık olarak dinlenen üniversitenin ortağı Serdal Gündüz, dikkat çekici iddialarda bulundu. Gündüz, ifadesinde Fatma Ünal adına diploma hazırlanması yönünde kendisine baskı yapıldığını ileri sürerek, “Ziya Öztürkler bana talimat verdi” iddiasında bulundu. Meclis’te açıklama yapan Meclis Başkanı Ziya Öztürkler, Serdal Gündüz’ün mahkemedeki beyanların mesnetsiz, karalayıcı ve gerçeği yansıtmadığını belirtti.

ÖZTÜRKLER MECLİS’TE YANIT VERDİ

Polisi ve savcılığı göreve çağıran Öztürkler, her şeyin araştırılmasını ve incelenmesini istedi. Öztürkler, şüphe uyandıracak tek bir kanıt bulunursa istifa etmeye ve dokunulmazlığının kaldırılmasını talep etmeye hazır olduğunu vurguladı. 8 yıl yüksek öğrenimin başında olduğunu ancak sözkonusu olay sırasında kendisinin o görevde olmadığını söyleyen Öztürkler, hak edilmemiş bir diplomanın alınmasıyla ilgili bir sürece hiç karışmadığını ifade etti.
Bu haber 19 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER