Demokrat Parti Genel Sekreteri Serhat Akpınar, altı bağımsız belediye başkan adayına destek verme kararı aldıklarını açıkladı
SERHAT AKPINAR DUYURDU
“Demokrat Parti, yerel yönetimlerde başarının, kentin ihtiyaçlarını bilen, halkla doğrudan bağ kuran ve görev üstlenmeye hazır isimlerin ortak bir anlayışla çalışmasıyla mümkün olduğuna inanıyor.” diyen DP Genel Sekreteri Serhat Akpınar, “Bu yaklaşım doğrultusunda, yerel seçimlerde bağımsız aday olarak halkımızın karşısına çıkacak Güzelyurt’ta Tansay Doğu, Büyükkonuk’ta Mustafa Doğan, Dikmen’de Selahattin Çöllo, Beyarmudu’nda Ahmet Zort, Lefke’de Nazım Ced ve LAÇ’ta Fırat Ataser’e destek verme kararı aldığımızı kamuoyuna duyururuz” ifadelerini kullandı.
GELECEĞİ BİRLİKTE KURMALIYIZ
Akpınar, açıklamasını şöyle sürdürdü: Demokrat Parti’nin desteği, adaylarımızın bağımsız kimliklerine ve kendi bölgelerindeki özgün çalışmalarına duyduğumuz saygıyla sunulmaktadır. Bu destek, farklı görüş ve kesimlerin yerel yönetimlerde ortak hedefler etrafında buluşabileceğine olan inancımızın da ayrı bir ifadesidir. Bizim için yerel yönetim, hizmetleri yürütmek, halkı dinlemek, kaynakları doğru kullanmak ve beldelerin potansiyelini ortaya çıkarmak ve geleceği birlikte kurmaktır. Desteklediğimiz adayların bu sorumluluğu, bölgelerinin ihtiyaçlarını gözeterek üstleneceklerine inanıyoruz.”