Türkiye Tenis Federasyonu’nun Ankara’daki Yaz Kupası’nda mücadele eden 9 ve 10 yaşın başarılı isimlerinden Eliz Maloney ile Şengül Tilki finale yükseldi. Şengül Tilki ve Eliz Maloney bu yıl içerisinde katıldıkları 3. Turnuvada da rakiplerini yenerek, adlarını finale yazma başarısını göstermiş oldular.
SET VERMEDİ
Türkiye Tenis Federasyonu’nun Ankara’da, Ankara Tenis Kulübü tesislerinde, 27 Temmuz – 2 Ağustos 09 tarihleri arasında düzenlediği 10 Yaş Yaz Kupası 2 Turnuvasının yarı final maçlarında
9 yaş kategorisinde mücadele eden temsilcilerimiz Ana tablo yarı final karşılaşmasının 1. Müsabakasında Şengül Tilki rakibi Ankara Devlet Su İşleri Tenis Kulübü’nden Naz Zeka’yı 2 sette de 4-0’lık skorlarla güzel bir oyundan sonra geçerek bu güne kadar katıldığı Türkiye’deki tüm turnuvalarda olduğu gibi bir kez daha adını finale yazdırmış oldu.
ELİZ BÜYÜK TAKDİR TOPLADI
9 Yaş temsilcimiz Eliz Maloney de bu yıl içerisinde katıldığı 3. Turnuva olmasına rağmen müsabakalarda gösterdiği soğuk kanlı ve başarılı hareketleriyle tecrübeli bir tenisçi gibi mücadele vererek büyük taktir topladı ve aldığı birinciliklerden sonra O da bir kez daha adını finale yazdırdı
Finaldeki Şengül Tilki’nin rakibi Adana GLOBAL Tenis Kulübü’nden Nurseda Akovalılar olurken, Eliz Maloney’in rakibi de Afyon Tenis Kulübü’nden Zeynep Acar oldu.
Gençlik Gücü çocuklara umut oluyor. 'Oyna GG!'
Paraguay'da Messi forması giymek yasaklandı
EURO 2024 çeyrek finalinde Portekiz ve Fransa karşı karşıya
SUP İZMİR’DEN KIBRIS ÇIKARMASI
Atletico Madrid, Zeki Çelik'e talip
Barış Alper Yılmaz beğeni topladı
Fenerbahçe'nin gençleri pırıl pırl parlıyor
Marek Hamsik: Şampiyon olmak istiyoruz
Cristiano Ronaldo resmen Manchester United'da!