Rana Sarro
Vadili’de izinsiz ve devlet arazisine yapıldığı gerekçesiyle yıkılması için mahkemeye verilen parkla ilgili son karar 13 Ocak’ta verilecek.
Vadili Belediyesi tarafından Çanakkale sokakta, izinsiz ve devlet arazisine yapıldığı gerekçesiyle yıkılması için mahkemeye verilen oyun park alanı hakkındaki karar 13 Ocak’ta verilecek.
Vadili Belediye Başkanı Şahin Sapsızoğlu, parkın bulunduğu arazinin boşaltılarak, 9 Aralık tarihinde (dün) mahkemeye teslim etmesi ve duruşmanın sonuçlanması gerekirken; “Köylünün ayaklanması ve araziyi boşaltamamamız nedeniyle, duruşma 13 Ocak tarihine ertelendi” dedi.
Vadili Köyü’nde Belediye tarafından bir yıl önce yaptırılmış olan oyun park alanının yargı kararı ile yine Vadili Belediyesi tarafından kaldırılmak istenmesi, köylüyü ayağa kaldırmıştı.