Danışma turu yapılıyor

Nami ile ekonomi çalışma grubu, ekonomik örgütlerle görüşmelerde bulunuyor

Nami ile ekonomi çalışma grubu, ekonomik örgütlerle görüşmelerde bulunuyor

Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın BM ve AB ile müzakerelerden sorumlu temsilcisi Özdil Nami ile Ekonomi Çalışma Grubu, Kıbrıs sorununa çözüm bulmak amaçlı müzakereler çerçevesinde görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ekonomik örgütlerle görüşmeler başlattı.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Nami ve Ekonomi Çalışma Grubu üyeleri, 16 -18 Şubat tarihleri arasında Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği, Kuzey Kıbrıs Bankalar Birliği, Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nden yetkililerle görüşmelerde bulundu.
Nami ve Ekonomi Çalışma Grubu üyeleri Mustafa Besim, Vargın Varer ve Yenal Süreç, ülkede faaliyet gösteren diğer ekonomik örgütlerle de görüşmeye devam edecek.
Bu haber 1 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER