Singapur’da zafer Alonso'nun

Fernando Alonso, ilk sırada başladığı Singapur GP'sini kazanmayı başardı, İspanyol pilotunun arkasında Red Bull'lar vardı

Fernando Alonso, ilk sırada başladığı Singapur GP'sini kazanmayı başardı, İspanyol pilotunun arkasında Red Bull'lar vardı

Singapur'un başkenti Singapur'da 5 bin 73 metre uzunluğundaki Marina Bay Pisti'nde 61 tur üzerinden yapılan sezonun 15. yarışına ilk sırada başlayan Alonso, mücadeleyi 1 saat 57 dakika 53.579 saniyede tamamladı. Bu sezonki 4. galibiyetine ulaşan, iki dünya şampiyonluğu bulunan İspanyol pilot, Bahreyn, Almanya ve İtalya Grand Prix'lerini de ilk sırada bitirmişti. Mücadele ikinciliği, Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel elde ederken, yarışın üçüncüsü ise yine bu takımdan Avustralyalı Mark Webber oldu. Vettel'in bu sezonda Malezya ve Avrupa Grand Prix'leri olmak üzere iki, Webber'in ise İspanya, Monaco, İngiltere ve Macaristan yarışları olmak üzere dört galibiyeti bulunuyor. Avustralya ve Çin Grand Prix'lerinin galibi McLaren'ın İngiliz pilotu Jenson Button'ın dördüncü sırada tamamladığı mücadelede, Mercedes'in Alman pilotu Nico Rosberg de finişi beşinci sırada görebildi.
Yarışın altıncısı Williams'ın Brezilyalı pilotu Rubens Barrichello, yedincisi Renault'nun Polonyalı pilotu Robert Kubica olurken, Force India'dan Alman Adrian Sutil sekizinci, Williams'dan Alman Nico Hülkenberg ise dokuzunculukla yetindi. Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa ise damalı bayrağı 10. sırada geçebildi.
Bu haber 1 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER