Başkan ‘Sert’ konuştu

Futbol dibe vurmak üzereyken göreve geldiğine iddia eden Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, futbolun iyiye doğru gittiğini ve önümüzdeki yıllarda çağdaş bir düzeye ulaşacağını ileri sürdü.

Futbol dibe vurmak üzereyken göreve geldiğine iddia eden Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, futbolun iyiye doğru gittiğini ve önümüzdeki yıllarda çağdaş bir düzeye ulaşacağını ileri sürdü.

Uğur BAYRAM

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, göreve gelmeden önce futbolun dibe vurmak üzere olduğunu iddia etti. Sertoğlu şuan ki futbol sahalarının durumunun ortada olduğunu ve tesisleşme olmadan Avrupa standartlarında futbol oynanmasının hayal olduğunu belirtti. Alt yapıların oluşmasının şart olduğunu vurguladı. Futbolun yeniden organize edilerek alt yapıda tesisleşmeyi ön planda tuttuklarını belirten Sertoğlu, bu yönde çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

AKRABA İLİŞKİSİNE YER YOK
Hasan Sertoğlu, futbolun gelişmesi için disiplin kurulunun bundan sonra alacağı kararlarda akraba ilişkisine yer verilmeyeceğinin altını çizdi. Düzkyaya futbolcularına ve teknik heyetine verilen
cezayı değerlendiren Sertoğlu, “Geçmişte bir alışkanlık vardı. Herkes birbirinin adamıydı. Disiplin kurulu ceza verirdi. Ceza kurulu indirirdi. Bir çark kurulmuş bu çarkı kırmaya çalışıyoruz.Sert kararlar derken önce yapılanlara bakılacak” dedi.
Bu haber 24 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER