GÜZELYURT’TA YEMEKLER YARIŞTI

Güzelyurt Sanat Derneği’nin (GÜSAD) düzenlediği yemek yarışması dün gerçekleştirildi.

Güzelyurt Sanat Derneği’nin (GÜSAD) düzenlediği yemek yarışması dün gerçekleştirildi. GÜSAD Basın-Yayın Sorumlusu Mehmet Yıltaş’ın verdiği bilgiye göre derneğin kültür sanat festivali etkinliklerinin ikinci gününde Güzelyurt Belediye Otel’de yapılan yarışmaya, 36 narenciyeli ürünle 18 yarışmacı katıldı.8 kişiden oluşan jürinin, ürünlerde; görünüş, lezzet, genel yiyecek tarifine uygunluk, koku, malzeme ve renk uyumu gibi özellikleri değerlendirdiği bildirildi.

ÖDÜL TÖRENİ 7 MAYIS’TA
Etkinliğin sonunda yarışmacılara ve jüri üyelerine plaketler verildi. Dereceye giren yarışmacılara ise ödülleri 7 Mayıs’taki Gala Gecesi’nde verilecek.

Dereceye giren isimler şöyle açıklandı:
Narenciyeli Tatlılar: 1. Uğur Binatlılı, 3. Nurten Nur Köprücü, 3. Afet Üngüder
Narenciyeli Tuzlular: 1. Feriha Aker, 2. Uğur Binatlılı
Narenciyeli İçecekler: 1. Ayşe Türköz, 2. Ziba Emiroğlu, 3. Suat Köprücü
Kıbrıs’a Özgü Hamur İşleri: 1. Afet Üngüder, 2. Tijen Yazmaz, 3. Rabia Fabrikacı
Bu haber 253 defa okunmuştur
  • ADI YANLIS YARISMA MASTER CHEF  GUZELYURT ASIGI!!.. - 2.05.2011 YEMEK YARISMASI, EN AZ 5-10 TURLU YEMEK HAZIRLIYABILENLER ARASINDA YAPILIR.. ANLASILAN, GUZELYURT BOLGESINE OZGU NARENCIYE UZERINE COK CESITLI DE OLMAYAN KUCUK BIR YARISMA YAPILMIS...YARISMANIN ADI KESKE, 'NARENCIYEDEN URETILEN TATLAR ' OLSAYDI.. HAMUR ISLERINI DE ITALYANLARA BIRAKIN!!.. YARISMALARIN ODULLERI DE, SEMBOLIK DE OLSA, VERESIYE OLMAMALIDIR!!.. MACI KAZANAN KUPAYI ALIP GITMELI..BOYLECE YARISMACILAR KAZANDI AMA ORGANIZATORLER KAYBETTI!!.. BIR SONRAKI SEZONA, PROFOSYONELLERIN DE DAVET EDILILENMESINI TAVSIYE EDERIM!.. !

:

:

:

:

DİĞER HABERLER