Kıbrıs Türk Seyahat Acentaları Birliği’nin Onursal Başkanı turizmin duayeni Ahmet Necati Özkan, Ekonomi ve Turizm Bakanlığı’nın çalışmalarına destek vermek ve sektörün görüşlerini aktarmak için hazırlamış olduğu Turizm Örgütü Yasası ve KITSAB Yasası değişiklik önerilerini Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ’a sundu.
Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ’ı dün makamında ziyarete
Bakan Şanlıdağ
Bakan Şanlıdağ ise Bakanlık olarak sektörle işbirliği içerisinde birlikte çalışmayı kendilerinin bir strateji olarak ortaya koyduğunu yineleyerek, Necati Özkan gibi son derece deneyimli, bilgili ve KKTC turizmini çok iyi bilen bir sektör temsilcisinin yapmış olduğu bu katkının kendileri için son derece önemli olduğunu vurguladı.
Özellikle Turizm Örgütü’nün kuruluşu ile ilgili çalışmaların başlatıldığı bu günlerde yapılan önerilerin kendilerini motive ettiğini belirten Şanlıdağ, önerilerin başlatılan bu çalışmalara ışık tutacağını belirterek Özkan’a teşekkür etti.
ASGARİ ÜCRETTE İKİNCİ RAUND 8 TEMMUZ’DA
ALTI AYLIK HAYAT PAHALILIĞI YÜZDE 18 BANDINDA OLUR
ASGARİ ÜCRET MASASI BUGÜN TOPLANIYOR
EMEĞİN HAKKINA GÖZ DİKENLER ÜLKEYİ BATIRDI
KAMU MAAŞLARINA MÜDAHALE EDİLMELİ
YARIN BORÇLANMA İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR
ÜLKEDEKİ SORUNLARIN ANASI ENFLASYONDUR
YENİ VERGİ REJİMİ OLUŞTURULUYOR!
ESNAFA 3 MİLYON EURO’LUK KAYNAK