Kıbrıs Türk Seyahat Acentaları Birliği’nin Onursal Başkanı turizmin duayeni Ahmet Necati Özkan, Ekonomi ve Turizm Bakanlığı’nın çalışmalarına destek vermek ve sektörün görüşlerini aktarmak için hazırlamış olduğu Turizm Örgütü Yasası ve KITSAB Yasası değişiklik önerilerini Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ’a sundu.
Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ’ı dün makamında ziyarete
Bakan Şanlıdağ
Bakan Şanlıdağ ise Bakanlık olarak sektörle işbirliği içerisinde birlikte çalışmayı kendilerinin bir strateji olarak ortaya koyduğunu yineleyerek, Necati Özkan gibi son derece deneyimli, bilgili ve KKTC turizmini çok iyi bilen bir sektör temsilcisinin yapmış olduğu bu katkının kendileri için son derece önemli olduğunu vurguladı.
Özellikle Turizm Örgütü’nün kuruluşu ile ilgili çalışmaların başlatıldığı bu günlerde yapılan önerilerin kendilerini motive ettiğini belirten Şanlıdağ, önerilerin başlatılan bu çalışmalara ışık tutacağını belirterek Özkan’a teşekkür etti.
ÇİĞ SÜT 19.53 TL SU 30 TL OLDU
TL MEVDUAT FAİZİ YÜZDE 35’E DÜŞTÜ
GENÇ İŞSİZLİK YÜZDE 12,7’YE ULAŞTI
Merkez Bankası, yıllık faiz oranlarını düşürdü
Sayıştay Başkanlığı bütçesi onaylandı; Komite’nin bugünkü toplantısı sona erdi
Cumhuriyet Meclisi bütçesi, 843 Milyon 504 bin TL olarak oy çokluğuyla onaylandı
BÜTÇE GÖRÜŞMESİ BUGÜN BAŞLIYOR
ENFLASYONDA BİRİNCİ OLDUK!
KIBRIS TÜRK SANAYİSİNİN AVRUPA PAZARINA ERİŞİMİ GÖRÜŞÜLDÜ