Suna ERDEN
Girne Deniz Şehitliği bölgesinde kendisine erkek erkeğe cinsel ilişki teklif ettiği gerekçesi ile İrlandalı KevinBrowne’yi birçok yerinden bıçaklayan 33 yaşındaki Bakı Akbaş hakkındaki polis soruşturması devam ediyor. Zanlı Akbaş devam eden soruşturma kapsamında ek süre talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
ALINACAK İFADELER VAR: Girne Kaza Mahkemesi’ndeki duruşmada Deniz Şehitliği bölgesinde meydana gelen adam öldürmeye teşebbüs olayı ile ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı. Olayın zanlısı Akbaş’ın 7 gün daha tutukluluğunu talep eden polis, alınacak ifadeler olduğunu, araştırmalarının devam ettiğini söyledi. Mahkeme, soruşturmanın devam etmesi nedeni ile zanlının tutukluluk süresini 7 gün daha uzattı.
ERKEK ERKEĞE TEKLİF İDDİASI: Girne Deniz Şehitliği bölgesinde 9 Eylül saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, Bakı Akbaş kendisine erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmayı teklif ettiği gerekçesi ile İrlandalı KevinBrowne’yi öldürmeye kalkıştı. İddialara göre zanlı Akbaş, elindeki bıçakla Browne’nin boğazını kesti, yüzünü yaraladı ve defalarca karnı ve sırtına sapladı.Polis, zanlı Akbaş’ı tespit ederek öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutukladı. Zanlı Akbaş polise verdiği ifadede KevinBrowne’nin kendisine doğaya aykırı ilişki teklifinde bulunduğunu, bu nedenle onu bıçakladığını öne sürdü.
TAKATA HAVA YASTIĞINA SEYRÜSEFER YASAĞI GELİYOR
OCAK SONUNA KADAR SÜRE
14’ÜNCÜ YILDA SAYGIYLA ANILIYOR
Lefkoşa, Girne ve Bafra’da dört ayrı trafik kazası
Çevre Platformu’ndan savcılığa çağrı
KTOEÖS: Vergi adaletsizliği ve oyunlarla, sessizlikle gelen yoksullaştırma politikaları kabul edilemez!
Özgürlük mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük 42’nci ölüm yıl dönümünde anılacak
Haftalık itfaiye raporu
Sendikalar Ercan Havaalanı İtfaiye Birimi önünde