Girne Belediyesi Sanat Atölyesi yeniliklerine devam ediyor

Girne Belediyesi Sanat Atölyesi Mart 2014 tarihinde, sadece çocuklara değil gençlere ve yetişkinlere yönelik kurslar ile Girne halkına hizmet vermeye başlıyor.

Girne Belediyesi Sanat Atölyesi Mart 2014 tarihinde, sadece çocuklara değil gençlere ve yetişkinlere yönelik kurslar ile Girne halkına hizmet vermeye başlıyor.
Girne Belediyesi, halkın çağdaş sanatla olan ilişkisini sağlamak, sanatı yaşamın bir parçası haline getirerek deneyimletebilmek, başta çocuklar olmak üzere genç ve yetişkinlerin sanatı kullanarak yaratıcı, özgün ve öz güvenleri gelişmiş, düşünebilen, sorgulayabilen, çözüm yolları üretebilen bireyler olmalarına katkı koymak amacıyla başlattığı sanat atölyesi çalışmalarını geliştirmeye devam ediyor. İlk zamanlarda sadece çocuklara yönelik başlatılan kurslar, genç ve yetişkin bireyler için de fotoğraf, özgün baskı, kara kalem, sulu boya, yaratıcı drama, Yunan ve Roman dansları alanlarında da açılıyor.

ÇALIŞMALAR GİRNE BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞECEK...

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre; Sanat atölyesi çalışmalarına katılmak isteyen vatandaşların, Girne Belediyesi Kültür İşleri Bölümü’ne başvurmaları gerekmektedir. 10 Mart 2014 tarihinden itibaren başlayacak kurslara kayıt ücreti, her ay için 50 TL olarak belirlenmiştir. Çalışmalar, Girne Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezindeki atölyelerde gerçekleşecektir.
5-8 yaş arası çocuklarla düzenlenen “Çocuk Sanatı” kursları, 9-13 yaş arası çocuklar için “Heykelin Halleri” ve 9-14 yaş arası çocuklar için “Yaratıcı Drama” kursları olarak devam eden çocuk kursları ve yetişkin kursları ile ilgili detaylı bilgi, 0533 866 30 85 numaralı telefon aranarak, Girne Belediyesi Sanat Atölyesi Sorumlusu Zehra Şonya’dan alınabilir.
Bu haber 44 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER