Moda dünyasının top modellerinden Şenay Akay bir günlüğüne Kıbrıs kaçamağı yaptı. Jasmine Court Otel’de hem iş hem de tatil yapan güzel manken star kıbrıs magazin servisine yakalandı.
Jasmine Court’ta havuz keyfinin yanı sıra bol bol fotoğraf da çektiren seksi manken, meğerse kendi moda kataloğonun çekimlerini de yapıyormuş.
Otelin kumarhanesinde rulet de oynayan Şenay Akay, “İlk defa rulet oynadım, çok zevkliydi ancak pek şansım yoktu, hiçbir şey kazanamadım” diyerek ilk kumar deneyimini anlattı.
GÜLÇİN’E DESTEK
Jasmine Court Otel’de hafta sonları sahne alan güzel sanatçı Gülçin kaset çıkarmaya hazırlanıyor. Gülçin’e bu konuda en büyük destek de dostu Şenay Akya’dan geldi. Gülçin’in imaj makerliğini yapacak olan seksi manken, genç sanatçının kasetinin kapak fotoğraflarında danışmanlık da yapacak.
İkili iş saatlerinin dışında Jasmine Court’un eşsiz mekanında bol bol dinlenip havuzun keyfini çıkardılar.