Girne’de, dün akşamüzeri, alkol tesiri altında direksiyon başına geçen genç sürücü, üstüne bir de sürat yapınca kaza kaçınılmaz oldu.
Kontrolden çıkan otomobil, ortalığı birbirine kattı. Yürekleri ağza getiren kazada 8,5 aylık bir bebek, babası ve kaldırımda yürüyen bir kişi yaralandı.
Süratli ve dikkatsiz
Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, dün saat 16.25’te, Girne 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi üzerinde meydana geldi.
22 yaşındaki sürücü Zeynep Göçemen, yönetimindeki JE 239 plakalı otomobiliyle süratli ve dikkatsizce seyrederken aracının kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra savruldu. Otomobil, önce park halindeki bir motosiklete ardından bir araca çarptıktan sonra durabildi.
Yaya da kaza mağduru
Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet ise kaldırımda yaya olarak yürüyen Anıl Can Türkoğlu’na (25) çarptı.
Yürekleri ağza getiren kazada yaralanan park halindeki aracın sürücü Suat Nasıfoğlu, aynı araçta yolcu olarak bulunan 8,5 aylık bebeği ile Anıl Can Türkoğlu isimli yaya, Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu arada, Trafik Şubesi ekibinin yaptığı alkol testinde sürücü Zeynep Göçemen’in 120 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ayrıca sürücünün, gözaltına alındığı öğrenildi.
MEHMET KARA / KIBRIS
Güney Kıbrıs’ta 1 Ekim töreni
KIB-TEK’ten mali hesaplara ilişkin iddialara yanıt: Gerçekleri yansıtmıyor
Güney Kıbrıs’ın Schengen sürecinde iki kritik başlık: Yeşil Hat ve İngiliz Üsleri
Meme Kanseri Farkındalık Ayı: PGM ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği iş birliğinde etkinlik düzenlendi
Makina Mühendisleri Odası: Ticari menfaatleri insan hayatının önüne koymakta daha ne kadar ısrar edilecek?
BENGİHAN’IN YERİNE SERMAN YİĞİT GELDİ
GİRNE HASTANESİ’Nİ YARIN AÇIYOR
10 YILDIR BEKLENEN AÇILIŞ!
Yunanistan’dan GSI güzergahı açıklaması: Türk deniz parkı nedeniyle değiştirilmiyor