Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, şehirlerin kimliğini koruma çağrısında bulundu.
Mahmut Özçınar, Dünya Şehircilik Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda sosyal, kültürel ve mimari değerleri olan şehirlerin milletin zenginliği olduğunu; doğal ve mimari yapıların şehirlerin kimliğini yansıttığını, bu nedenle değişen ve gelişen hayat şartları dikkate alınarak şehirlerin manevi zeminini korumak gerektiğini vurguladı.
Özçınar, yetkili tüm kurum, birim ve paydaşların çalışmalarını bu yönde hassasiyet göstererek, yasalar çerçevesinde yürütmesinin önemli olduğunu kaydetti.
Akansoy: 'Çözümün Anahtarı Kazan-Kazan Modelidir”
Törehan: “Bireyselleşmiş siyaset sona ermeli”
Öztürkler, NATO Zirvesi’ni değerlendirdi
Erdoğan: “NATO birbirine bağımlı ülkelerin değil, birbirine güç katan müttefiklerin ittifakı olmalıdır”
TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz yarın KKTC’ye geliyor
Erdoğan, Costa ve von der Leyen ile görüştü
HEDEFİMİZ DOĞU AKDENİZ’İN BİLİM VE İNOVASYON ÜSSÜ OLMAK
ONLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM
GÖRÜŞ AYRILIKLARI BİZİ ZAYIFLATIYOR!