Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü İpek Kızılduman, mayıs ayına ait Brucella hastalığı zararı olan büyükbaş ve küçükbaş hayvan üreticilerine tazminatlarının ödendiğini duyurdu.
Kızılduman yaptığı yazılı açıklamada, Hayvancılık Zorunlu Sigorta Tüzüğü gereğince Mayıs ayına ait Brucella hastalığından dolayı meydana gelen zarar tazminat bordrolarının hazırlandığını belirtti.
Kızılduman, Brucella hastalığı zararı olan 3 üreticiye 34 adet büyükbaş için 204,000 TL, 15 üreticiye 169 adet küçükbaş için 253,500.00-TL tazminat ödendiğini kaydetti.
Banka hesap numarası veren üreticilerin tazminatlarının hesaplarına yatırıldığını ifade eden Kızılduman, hesap numarası vermeyen üreticilerin tazminat çeklerini kimlik kartlarını ibraz etmeleri koşulu ile Genel Tarım Sigortası Fonu’ndan alabileceğini bildirdi.
Üstel, CONIFA EURO 2026 şampiyonu KKTC A Milli Futbol Takımı’nı kabul etti
Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği'nden eylem
KTTB: “Sağlıkta gösteriş değil, güvenli hizmet ve etkin yönetim gerekli”
Özgür Özel ekibi Parti Meclisi'nden istifa ediyor
Bengihan: 'Üst düzey atamalar belirli kişilere milyonlarca liralık emeklilik menfaati sağlama amacı taşıyor'
Özel çocuklu anneler için “Bir Sohbet Bir Kahve” etkinliği düzenleniyor
KTTB’den yetkililere çağrı: “Halk sağlığı için plaj ve havuz güvenliği derhâl sağlanmalı'
Tıp-İş Başkanı Gürkut: 'Sözleşmeli personelle ilgili talepler Bakanlığa iletildi'
Polisten “Narko Güç Operasyonu”