EV SAYISI 75’E YÜKSELDİ

Hırsızlık şebekesinin Esentepe bölgesinde de 18 evde hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Hırsızlık zanlılarının mart ayından beri toplam 75 evde hırsızlık yaptığı tahmin ediliyor.

Hırsızlık şebekesinin Esentepe bölgesinde de 18 evde hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Hırsızlık zanlılarının mart ayından beri toplam 75 evde hırsızlık yaptığı tahmin ediliyor.

VOLKAN KARACA

Lapta bölgesinde birçok evde hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile tutuklanan Muarem Barış, Erdal Dağcı ve Umut Aytekin’in, Esentepe bölgesinde de 18 evde hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Girne sahil şeridini mesken tutan hırsızların mart ayından beri toplam 75 evde hırsızlık yaptığı tahmin ediliyor. Zanlılar dün Esentepe Polisi tarafından Girne Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı. Mahkeme zanlılar aleyhinde 5 gün tutukluluk emri verdi. Polisin mesele ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturması devam ediyor.


Esentepe Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Remzi Yıldız, Girne Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Fatma Şenol’a tahkikat hakkında bilgi verdi. Yıldız, zanlıların Mart ve Haziran ayları içerisinde, Esentepe’de 18 ayrı evi geceleyin açarak, ev içerisinden altın, nakit para, çanta, çelik kasa ve pasaport sirkat ettiklerinin tespit edildiği söyledi. Yıldız, Lapta Polis Karakolu’nda tutuklu bulunan zanlılardan Muarem Barış ve Erdal Dağcı’nın 30 Haziran’da, Umut Aytekin’in ise dün Lapta polisinden teslim alındığını belirtti. Yıldız, zanlılar Barış ve Dağcı’nın bölgede hırsızlık yaptıkları evleri gösterdiklerini anlattı. Soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten Yıldız, mahkemeden, zanlıların 5 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Şenol, soruşturmanın salimen tamamlanabilmesi için zanlılar Muarem Barış, Erdal Dağcı ve Umut Aytekin’in 5 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber 225 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER