Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer başkanlığındaki CTP heyeti Karpaz’ı ziyaret etti.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, Soyer, Cumartesi günü, CTP-BG Mağusa Milletvekili Sonay Adem, İskele Milletvekili Önder Sennaroğlu, İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erenköy ve Dipkarpaz köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Erenköy’de vatandaşlarla sohbet eden CTP-BG Genel Başkanı Soyer , Kıbrıs sorunun çözümüne yönelik müzakere süreci ile ilgili olarak bilgi aktararak, “Gelinen aşamada çözüm kaçınılmazdır ve çözüm ancak Talat’la gerçekleşebilir” şeklinde görüş belirtti.
Sohbet vatandaşların özellikle Kıbrıs sorunuyla ilgili sorularının yanıtlanması ve çeşitli konulardaki görüş alış verişiyle devam etti. Erenköy ziyaretinin ardından CTP-BG heyeti Dipkarpaz köyüne gitti.