Don merakı hapse düşürdü

Çamaşır ipinden kadınlara ait iç çamaşırı ve elbise çalan Nuh Yaşar Akdere, 3 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Çamaşır ipinden kadınlara ait iç çamaşırı ve elbise çalan Nuh Yaşar Akdere, 3 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Suna ERDEN

Lefkoşa, Surlariçi’nde, evlerin avlusundan kadınlara ait iç çamaşırı ve elbiseleri çalan Nuh Yaşar Akdere dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.35 yaşındaki zanlının 3 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verildi. Zanlı,3 ay sonra “mülke tecavüz” ve “sirkat” suçlarını işlediği gerekçesi ile yargılanacak.

SORUNLARI VAR: Zanlıyı teminat talebi ile mahkemeye çıkaran polis, zanlının, Eylül ayı içerisinde çamaşır ipine asılı kadın iç çamaşırı ve kıyafetlerini çaldığını söyledi. Zanlının polise verdiği gönüllü ifadede suçlarını kabul ettiğini ve 6 ayrı evden kıyafet çaldığını itiraf ettiğini belirten polis, zanlının evinde bulunarak emare olarak alınan kadın kıyafetlerinin ve iç çamaşırlarının kimlere ait olduğunun araştırıldığını söyledi. Mülke tecavüz ve sirkat suçlaması ile gözaltına bulunan zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının çalışma izninin işveren tarafından iptal edildiğini, zanlının davalarında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Talep üzerine mahkeme zanlının 3 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

YATAK ODASINDA BULDULAR: Surlariçi’nde ev arkadaşı ile yaşayan ve bir Casino’da kurpiyer olarak çalışan Akdere,12 Ekim’de tutuklanmış evinde yapılan aramada 54 adet bayan kilodu,15 sütyen,4 adet bayan atleti,4 bayan buluzu,2 tişört,2 adet bayan pantolonu, bayan çorabı ve 2 tane bayan elbisesi bulunmuştu.
Bu haber 12 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER