Okçular hedefi vuracak

Her yıl geleneksel olarak yapılan yarışmanın önümüzdeki hafta Ankara’da yapılacak yarışmaya hazırlık niteliği taşıdığı belirtildi

Her yıl geleneksel olarak yapılan yarışmanın önümüzdeki hafta Ankara’da yapılacak yarışmaya hazırlık niteliği taşıdığı belirtildi

Okçuluk Federasyonu her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği 23 Nisan Etkinlikleri çerçevesinde organize edilen okçuluk yarışması bugün yapılıyor.
Lefkoşa Atatürk Spor Kompkleksi içinde yapılacak yarışmalarda ahşap yaylar 30 metreden, metal yaylar ise 50 metreden hedefi vurmaya çalışacak.

ANKARA İÇİN HAZIRLIK
Federasyon Başkanı Mehmet Çavuş organizasyonla ilgili olarak yaptığı açıklamada her yıl 13 Nisan etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdikleri organizasyonun bu yıl ayrı bir önemi olduğunu belirterek 23 Nisan için yapılacak yarışmanın önümüzdeki hafta Ankara’da yapılacak olan açık alan okçuluk yarışması için hazırlık niteliği taşıdığını söyledi.
Bu haber 35 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER