Okullarda, Telsim Freezone 2. liselerarasi müzik yarışması final heyecanı başladı

Telsim ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Telsim Freezone 2. Müzik Yarışması’na katılacak okullar, sıkı bir şekilde yarışmaya hazırlanıyor.

Telsim ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Telsim Freezone 2. Müzik Yarışması’na katılacak okullar, sıkı bir şekilde yarışmaya hazırlanıyor.

Yarışma için hazırlıklarını sürdüren Doğu Akdeniz Doğa Koleji ve Girne Amerikan Koleji, geçen yıl binlerce kişinin katıldığı büyük organizasyonun ikincisini heyecanla bekliyor.
7 Mart Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek organizasyona katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden öğretmenler, Telsim’e ve Milli Eğitim Bakanlığı’na böylesine büyük ve güzel bir organizasyon düzenlediği için teşekkür etti.
Doğu Akdeniz Doğa Koleji Müzik Öğretmeni Tolga Ruhi, yarışmayı genç yeteneklerin yaratıcılıklarının ön plana çıkarması açısından son derece önemli bulduğunu dile getirdi.
Geçen yılki organizasyondan çok etkilendiğini kaydeden Girne Amerikan Müzik Öğretmeni İbrahim Özbaskın ise, “Geçen yıl muhteşem bir kalabalık vardı ve heyecan da yüksekti. Organizasyonu çok sevmiştim. Bu yıl daha fazla güdülenip, hevesle yarışmaya hazırlandık ve bu yıl daha iddialıyız” şeklinde konuştu.
Bu haber 41 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER