Değerli su kaynaklarını koruyacak ve suyun ekonomik getirisini yükseltecek somut, kapsamlı, pratik ve üretken yaklaşımlar geliştirmek amacıyla düzenlenen “Su Zirvesi–Kritik Kaynaklar, Kritik Sorunlar: Tedarik Kısıtlamalarını Ele Almak İçin Talep Yönetimine Odaklanma” konulu zirve sona erdi.
Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Hamza Ersan Saner’in de bir süre katıldığı zirvenin konferanslardan oluşan bugünkü bölümü Açık Öğretim Fakültesi’nde yapıldı.
İlk panelde “Halk İçin Su,” ikinci panelde ise “Toprak İçin Su” konusu işlendi. Her panel sonrasında çalışma grupları, paneldeki sunumlarla ilgili çalışma yaptı.
“Halk İçin Su” panelinde Hasan Güralp, Umut Türker ve Mehmet Necdet “Toprak İçin Su” panelinde ise Alper İnce, Sami Dayıoğlu, Dr. Gerhard Zechner konuşma yaptı ve “Su Zirvesi” saat 16.30’da Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve SAVE Başkanı Barbara Rossmiller’in kapanış konuşmalarıyla sona erdi.
ASGARİ ÜCRETLİYİ ENFLASYON KARŞISINDA EZDİRMEYECEĞİZ
ASGARİ ÜCRETİN ALTINA DESTEK
YOKSULLUK SINIRI 237 BİN TL
TAKSİTLİ MAAŞ ARTIŞI OLMAZ
MAYIS AYI HP YÜZDE 2.06
EKONOMİDEKİ PLANSIZLIK TOPLUMA FATURA EDİLİYOR
HÜKÜMET BİN İŞLETMEYE CAN SUYU KREDİSİ VERİYOR
MALİYE YİNE BORÇLANACAK
‘GÜNEY DAHA UCUZ’ SÖYLEMİ GERÇEKLERİ YANSITMIYOR!..