SEÇİM OLA HAYROLA!

Halkın Partisi’nin 10’uncu yıl kutlamasında konuşan Genel Başkan Kudret Özersay, ilk genel seçimlerde hükümetin kurulmasında en önemli aktör olacaklarını iddia etti.

Halkın Partisi’nin 10’uncu yıl kutlamasında konuşan Genel Başkan Kudret Özersay, ilk genel seçimlerde hükümetin kurulmasında en önemli aktör olacaklarını iddia etti.

ÜLKENİN SİGORTASI OLDUK

Halkın Partisi 10’uncu yaşını Cumhurbaşkanı Erhürman, 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, CTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli ve partililerin katıldığı görkemli bir resepsiyonla kutladı. Gecede konuşan Genel Başkan Özersay, partinin son on yılda yolsuzluklara, hırsızlıklara, hukuksuzluklara, partizanlığa ve Kıbrıs sorunu konusunda atılacak yanlış adımlara karşı sigorta olduğunu söyledi.

ANCAK SİGORTA ATTI

Özersay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hükümette olduğumuz dönemlerde halka verdiğimiz sözler ve ilkelerimiz ayaklar altına alındığında bildiğiniz üzere bu sigorta atmıştır ve HP de hükümetten çekilmiştir. Üstelik bu bir değil iki kez yaşanmıştır. Bu durum HP’nin koltuk sevdalısı bir parti olmadığını, gerektiğinde o koltuklardan kalkma cesareti olduğunu herkese göstermiştir.

ÖZELEŞTİRİMİZİ YAPTIK

Gerekli özeleştiriyi de yaptık. Bundan böyle bu sigorta öyle eskiden olduğu gibi hemen atmayacaktır. Çünkü ülkenin öyle bugün olduğu gibi çakma değil gerçek anlamda istikrarlı ve uzun ömürlü hükümetlere ihtiyacı vardır. Bundan böyle gireceğimiz hükümetlerde, en son noktaya kadar hükümette kalarak mücadeleyi sürdürecek, içeride mücadeleye dair yöntemler kullanacağız.”
Bu haber 196 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER