Geçtiğimiz yıl başlatılan ve geleneksel hale getirilen Ahmet Enginel halı saha anı futbol turnuvası önceki akşam oynanan açılış maçı ile başladı.
26 Eylül -13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Ahmet Enginel Halı Saha Anı Futbol Turnuvası’nda KTSYD, Dumlupınar, Sosyal Güvenlik, Yıldıray Fenercioğlu, Azeni, Sports World olmak üzere 6 takım, 2 grup da üçerli takımlar tek devreli lig usulüne göre mücadele ederek, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek.
Futbol Federasyonu’na bağlı hakemlerin yönettiği 2. Ahmet Enginel halı saha anı futbol turnuvası Gazi Mağusa Belediyesi Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisindeki halı sahalarda gerçekleştiriliyor. 2. Ahmet Enginel Halı Saha Anı Futbol Turnuvası’nın açılış maçı öncesinde Ahmet Enginel anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Açılış maçında Yıldıray Fnercioğlu ile Azeni takımları karşı karşıya geldi. Maçı 8-5 kazanan Yıldıray Fenercioğlu turnuvaya galibiyetle başladı. Turnuvada bu akşam Saat 20.00 B Grubu’nda KTSYD ile Dumlupınar takımları karşı karşıya gelecek.