Elinde serbest transfer hakkı bulunan Lapta futbol takımının başarılı futbolcusu Gökhan Konyalıoğlu öncelikle Lapta yöneticileri ile görüşeceğini ve eğer anlaşma sağlayamazsa başka takımlara transferi düşüneceğini söyledi
Transfer döneminin başlamasına az bir süre kala takımların transfer çalışmaları da hızlandı. Elinde serbest transfer hakkı bulunan Lapta’nın başarılı futbolcusu Gökhan Konyalıoğlu da adını transfer döneminde sık duyacağımız isimlerden birisi olacak.
Telsim süper liginde bu sezon play-out oynayan Lapta takımı futbolcusu Gökhan Konyalıoğlu hafta sonu yapılan Lapta Turizm Festivali sırasında Bostancı Bağcıl başkanı Hasan Besim ile görüştü. Bostancı Bağcıl’ın kendisine transfer teklifi yaptığını ve bu transfer konusunda Bağcıl başkanının ısrarcı olduğunu söyleyen Konyalıoğlu “Bağcıl takımı transferim konusunda çok ciddi, ancak benim ilk tercihim Lapta takımı, şu ana kadar başkanımız Fuat Namsoy ile görüşemedim. Önce başkanımız ile görüşme yapacağım. Eğer anlaşma sağlayamazsak o zaman gelen transfer tekliflerini değerlendirebilirim” şeklinde konuştu.